Entry Baru

Saturday, September 8, 2012

tak tau nak register says.com? mari sini nak kongsi


hai n selamat malam..korang pernah dengar tak says.com? dia lebih kurang churp-churp jugak..just share iklan dan korang boley cashout..first tu korang register dulu klik cnie.macam mana nak share iklan? ikut step di bawah ye.

step 1 : korang da sign up tadi..pastu korang klik kat special

step 2 : selepas klik special tadi..akt bawah tu ada iklan2 untuk korang share di wall facebook,twitter.yang ada tanda hijau di sebelah korang boley share..jangan lupa klik salah satu iklan tu


step 3 : link untuk share boley amik kat iklan yang korang buka tadi..tepi atas tu ada tulis broadcast yang warna hijau tu..

step 4 : akan naik macam nie..
kemudian share la dekat facebook..siap..nana nak 20 sen..bley kasi tak? klik la cnie tima kasih..
libresse pon ada gangnam style?
Dutch lady coklat baru? cuba disini 
Post a Comment