Entry Baru

Sunday, July 16, 2017

Le'sanda sweet foundation rm28 sahaja

Selamat pagi uolls..😊😊
Le'sanda sweet foundation

Bukan sekadar alas bedak.
Ia merawat mengikut kesesuaian masalah kulit..tak ada lagi kulit kusam..jom ahh flawless ...
Murah je....RM28 je... Cara Pemakaian:
1-Calitkan sweet foundation di pipi, dagu, dahi dan hidung.
2- Sapu sehingga rata ke seluruh wajah
3-Tak perlu alas bedak compact pun dah gebu
4- Boleh terus oleskan blusher dan lipstik anda.
5- OK Siap!!! **Pemakaian secara konsisten dapat merawat kulit muka anda supaya kelihatan CERAH, LICIN, GEBU, BERSERI & AWET MUDA
Cod area :
🌸perlis
🌸kodiang
🌸jitra
Pm/Whatsapp : 0124795574

Sunday, June 18, 2017

Lipmatte le'sanda

Assalammualaikum dan selamat pagi..kepada peminat2 Le'sanda sweet foundation..le'sanda cosmetic juga ada keluarkan lipmatte raya tau..ada 7 warna semua..
💄01-miss world
💄02-lady boss
💄03-super lady
💄04-iron lady
💄05-sexy lady
💄06-queen lady
💄07-nude lady

Rm 28 sahaja tak termasuk postage
Berminat whatsapp 0124795574(cik nana)

Yang pasti tak melekit..dan tak mudah keluar ok..tak payah nak touch up2 lipmatte byk kali kan..

Monday, May 15, 2017

Lipmatte Le'sanda dah keluar uolls

Antara barang2 dari Le'sanda cosmetics
🌸Le'sanda sweet foundation
Rm 28..
🌸Lipmatte Le'sanda
Rm 28..
🌸magic clear(pencuci muka)
Rm 68..
Meh grab satu..untuk raya nanti..😃

Mesra wudhu..mudah dibawa uolls..murah2..tiada paraben..tiada bahan kimia..lulus KKM..jangan risau..berminat whatsapp 0124795574..

Berminat nak jadi agent sah kami?
-bermodalkan Rm210 anda akan diberi 10 pcs foundation sebagai permulaan..
-anda akan diberi no.id ahli agent sah..
-banyak reward menanti anda sebagai agent..
-diberi iklan2 dan ayat2 untuk anda yang baru mencuba dalam bidang niaga..
Berminat whatsapp 0124795574
0124795574
0124795574