Entry Baru

Sunday, September 10, 2017

Le'sanda sweet foundation berwajah baru

Kelebihan Le'Sanda Sweet Foundation 🌻 mencantikkan kulit wajah
🌻 mencerahkan kulit wajah
🌻 merawat jerawat
🌻 merawat jeragat
🌻 memudarkan parut 🌻 memberi efek gebu (dah ada alas bedak)
🌻 tidak berminyak dan melekit
🌻 wangi
🌻 tahan 12jam
🌻 spf 60

Kandungan Le'sanda Sweet Foundation
🌸Aloe vera
🌸Vitamin C
🌸Lavender oil
🌸green tea
🌸sher butter
🌸ekstrak timun
🌸biji bunga matahari

Kelulusan ✔GMP
✔KKM (NOT 170702633K)
✔BUATAN MALAYSIA
✔PRODUK BUMIPUTERA,ISLAM

Rm28 exclude postage +free gift

Whatsapp 0124795574

#lesandacosmetic #lesandasweetfoundation #lesandalipmatte #lesandamagicclear #lesandalovers #hangpacalithangpagebu #agentsah

Sunday, July 16, 2017

Le'sanda sweet foundation rm28 sahaja

Selamat pagi uolls..😊😊
Le'sanda sweet foundation

Bukan sekadar alas bedak.
Ia merawat mengikut kesesuaian masalah kulit..tak ada lagi kulit kusam..jom ahh flawless ...
Murah je....RM28 je... Cara Pemakaian:
1-Calitkan sweet foundation di pipi, dagu, dahi dan hidung.
2- Sapu sehingga rata ke seluruh wajah
3-Tak perlu alas bedak compact pun dah gebu
4- Boleh terus oleskan blusher dan lipstik anda.
5- OK Siap!!! **Pemakaian secara konsisten dapat merawat kulit muka anda supaya kelihatan CERAH, LICIN, GEBU, BERSERI & AWET MUDA
Cod area :
🌸perlis
🌸kodiang
🌸jitra
Pm/Whatsapp : 0124795574

Sunday, June 18, 2017

Lipmatte le'sanda

Assalammualaikum dan selamat pagi..kepada peminat2 Le'sanda sweet foundation..le'sanda cosmetic juga ada keluarkan lipmatte raya tau..ada 7 warna semua..
💄01-miss world
💄02-lady boss
💄03-super lady
💄04-iron lady
💄05-sexy lady
💄06-queen lady
💄07-nude lady

Rm 28 sahaja tak termasuk postage
Berminat whatsapp 0124795574(cik nana)

Yang pasti tak melekit..dan tak mudah keluar ok..tak payah nak touch up2 lipmatte byk kali kan..