Entry Baru

Saturday, March 12, 2011

borink dlm kelas

salam.. kalo korg nak tau.. aku bgun pkol 5.30 pg tiap2 ari.. n abis kelas pkol 4 ptg.. uh! penat dgr.. tp nak wat mcm mne kan.. kita nak study,kne la wat suma nie.. ok! korg tgk la pic kat atas 2.. bukan men lg aku wat note.. e2 first class pye.. lepas je break 5 minute aku pe lg..  jd cm pic kat bwh nie la..
xde keje.. snap pic byk2 pas2 wat penuh memory..ala.. gune fon baru.. jd keciwi ckit larh.. pas2 plak.. kwn aku trperasan aku mcm borink n agak mengantok dlm kelas.. n dia amik highlight n paper.. untuk wat nie kat aku...
hehe.. kononnye nie aku la.. pkai bju nurse lg 2.. haha.. aku yg ngantok nie tgk katun 2.. trgelak sorg2.. x sangka plak dia nk wat benda nie kat aku. sume muka borink dlm klas.. tp aku bley lg gelak.. dlm kelas aku blajar ape ntah..
owh.. cara utk patient buang kahak! ee.. yekk.. hehe.. tp aku kne wat sume 2.. nk jd nurse kne la wat. x kira kotor atau takot.. kne brani la..
ha! miss nie la ngajar aku.. dia ckp slow sgt.. kita kne btol2 fhm n fokus kat dia je.. aku da la kat blakg.. cnfirm la x dgr.. kne la wat2 dgr.. blik kne stdy sndri la.. ape2 pon.. thanks la miss... jasamu tetap ku kenang.. ngee!
Post a Comment