Entry Baru

Thursday, June 9, 2011

~Osce~

salam..kan 7 & 8/6/2011 adalah hari yang wat aku tension untuk blajar.. sebab pe?? sebab osce.aku confirm da fail osce kali nie.. huhu..soalan yang tak di jangka naik telah muncul..huhu..sedih sangat.. tak dapat wat di station dressing,injection,oxygen..confirm la aku fail..kelmarin last osce,aku kuar je dari mock ward 2..pucat muka aku..n terus nangis..tension sebab tak dapat jawab..bayangkan la..sume 5 station ada..pastu 1 sttion di beri masa 5 minit untuk wat ape yang kita da wat sebelum nie kat hospital..tapi,kat hospital kita tak la terlalu skema..nie..macam nak pecah kepala otak rasa...hadoi..blurr... aku tengok sringe untuk IM..da la aku tak penah wat lagi injection 2..diorang nie wat soalan macam 2 memang nak cari nahas bagi student fail la.. ape2 pon..alhamdulillah la hari nie cuti..minggu depan start balik kelas revision..untuk final akan datang...nak tau aku kene repeat osce ke tak..tunggu minggu depan..ari khamis & jumaat hari untuk repeat..harap2 aku dapat jawab la... kene cuba btol2 kang jadi benda len plak..ok..2 je.. gud luck 4 repeat osce..
Post a Comment