Entry Baru

Thursday, October 13, 2011

macam mane nak register churp2?


ha.. churp2? senang je..kalo korang nak register..bley klik kat churp churp sebelum isi..tukar bahasa dulu,mane tau kot2 ade yang tak bape faham tu kan..pastu korang bley la isi form tuh.ikut step k..kalo bley ade twitter or facebook lagi senang keje korang...churp churp nie memang masyuk kalo korang btol2 pulun larh..bergantung pada korang la..kene rajin wat keje ckit..sama gak macam nuffnang kalo korang rajin..kemungkinan traffic korang akan naik..n korang pon akan masyuk..ok..tu je..
Post a Comment