Entry Baru

Saturday, December 3, 2011

~tak sempat update blog~

maaf lama tak update blog..maklum la,da masuk semester baru nie..
buzy sikit..banyak keja kena wat.balik plak lewat,g awal balik lewat..macam mna tu?
em..sabo jela..nak belajar..korban la kejap on9 nie..
kalo nak update tak sempat,
sebab tak da tajuk nak di kongsi.setakat blogwalking n follow balik tu bley la..
sory ye kawan2..kalo ternampak habuk ke,sampah ke kat blog nie..tolong2 sapu la jap..
tak sempat nak sapu suma tu..tak macam blogger len..tiap2 ari update kan...
tapi nak wat camne kan..kena tunaikan tanggungjawab seorang pelajar dulu..
em..tu jela..nana nie tak ley lebih2..
kang bertambah hyperbola lagi..kang melampau..
kalo korang nak komen ke..blogwalking..follow..korang wat jela..
jangan lupe kalo suka blog nie tlg LIKE page nana kat bawah follower tu k..
atau pon kat cnie page belog nana nordin
tadaa....:-)

Post a Comment