Entry Baru

Sunday, June 10, 2012

Holiday penang 2012

ha. tengok la pic kat atas nie..pic nie diambil sebelum nak g bercuti dekat penang/pulau pinang..
tau2 jela kan..cuti sekolah of course la orang nak g berjalan.takkan balik nak duduk rumah je kot.
da lama tak g penang tu,so ayah n mak plan nak bawak kami g sana..kami suma tido kat hydro hotel berhampiran pantai miami..
best jugak kat sana..bangun pagi breakfirst, pastu nak swimming ke..nak turun laut pun boley..
nie la pic kenangan ngan ayah..bukan senang nak amik gmbr ngn ayah..nie kami dalam lif masa kat hotel tu..
masa nie atas feri..otw ke seberang..pastu kami g bukit bendera..ramai giler time tu..
berebut2 nak naik train..train plak yang terbaru..confirm la suma orang nak try punya kan..
tapi alhamdulillah la selamat sampai kat atas sana tu..dapat jugak tenangkan jiwa kat sana..
hirup udara segar..memang best..

tengok la ayah n adik nana nie..kusyuk benor tengok pemandangan kat bawah sna..

ayah n mak plak sibuk baca BBM..

kat atas kepala kami tu train yang terbaru..tak silap yang ke 4 kot..

lepas abis kami g bukit bendera..kami makan kat padang kota..
apa yang sedap? haa..yong tau fu la..sotong kangkung..laksa penang..
sedap giler la..dengan angin sepoi2 bahasa nie..angin laut..
nak makan 10 pinggan pun jadi keja jgk..huhu..
padang kota

itu jela nana nak kongsi ngan korang..jom la g penang..banyak lagi tempat menarik..
rugi kalo tak dtg tau.. cau dlu..

klik donate tau..

Post a Comment