Entry Baru

Friday, December 28, 2012

Buat kawan2 sekolahku..hehe

selamat pagi blogger..blogger kah?semua la senang..korang mesti teringat zaman skolah kan..yela dengan perangai kawan2 yang gila2 lagi..ha..petang tadi nana sapu sampah kat umah,pastu ternampak la trofi masa skolah dulu..
tengok trofi nie wat nana senyum sorang2..hehe

reunion ngan kawan2..
serius rindu dengan kawan2 skolah dulu..tak kira kawan tadika ka..memang rindu sangat..bila jumpa ada ja bahan nak di cerita,kisah hidup masing2 la katakan..tapi ada yang da kawin..dah ada anak pon..harap2 bley la bawak anak masa reunion nanti k..huhu..dapat anak menakan la plak..huhu.. tapi ramai yang masuk bidang perubatan..phisiotherapy n nursing..insyallah doktor pon ada..mana tau kot mulut nie masin..tak payah tambah garam.hehe.. rindu jugak dengan anak2 buah sepanjang jadi ketua dorm..sampai dapat tokoh ketua dorm lah kiranya..huhu.tima kasih adik2 sebab bagi support tu kak nana hampa nie..walaupun diam ja tengok hampa wat jahat..hehe..takpa2 kita sama2 wat jahat dalam dorm..hehe.eksyen sakit kononnya tak mau pi kelas prep malam..tak mau pi sembahyang kat surau..n sembahyang dalam dorm..hehe.sabo jela dengan hampa..pagi2 kak nana hampa pi kelas lewat sebab nak tengok kebersihan dorm..thobur!!(perhimpunan pagi)bila paklan panggil suma turun..kak nana stay kat dorm ngan warden(kak ira) bila sampai  saat last warden nak amik markah untuk dorm tercantik..kita suma sibuk tido lewat..wat benda merapu untuk hias..gantung2 bagai..hehe..best ngan hampa..tak lupa juga nisa' kawan sedorm yang suka cari pasal..haha.harap2 hampa baca la blog nie..khas untuk hampa kwan2 n adik2.. salam ukhwahfillah.. x0x0!
Post a Comment