Entry Baru

Tuesday, January 8, 2013

Weekend di kuala kubu bharu selangor

 
ha..best ke tak cuti ujung minggu nie? confirm best. sebab nana balik umah mama n abah (maklong n paklong) kat kuala kubu selangor..naik apa? naik ETS yang laju tu..nasib baik la tak terlajak sampai KL kan..da la nana first time g naik train tu..kalo tak mampus kena patah balik.sorang2 plak tu.sampai sana spupu nana nama dia kak ilah g amik..rasa macam mimpi ja..btol kah?nana berpijak di negeri orang nie?huhu..pegi tandas,tengok vermin n cubit pipi..aa..betol la.x mimpi da. haha.malam tu mama n abah bawak g celebrate makan seafood..err..teringat plak..
muka terharu giler la..
shy2 cat gitu..
pastu esok tu plak kami g kenduri kat teluk intan..kawin punya la sakan..sampai 2 orang sekali adik n abg..cuak gak masa sampai teluk intan tu..tapi orang teluk intan memang sempoi2 haha. ops! 
ntah x kenal tiba2 g masuk dalam family nie..snap!
errkk..kena tumbuk plak..

maap ler..pic nana n kak ilah banyak plak..kami nie gila camera la.kalo bley kak ilah tu nak saja camera samsung baru..da survey harga RM1833..haha kak ilah jangan marah erk..lek lu..dok ingat harga tu ja nie..beli kat nana jala..bley?haha.nanti kalo ada cuti panjang lagi nana pi sana lg ok.kita pi fraser hills tau.tak penah pi lagi..huhu..tima kasih suma..belanja makan steamboat..fuhh! first time sumanya..21 first..sepanjang kita gi makan orang sentiasa ramai kan kak ilah. depa nak celebrate jugak tu..hehe..tq suma..
bye..xoxo.. (^__^)
Post a Comment