Entry Baru

Saturday, August 10, 2013

Raya 2013 (mood raya tak da)

 
sebelum terlambat nana nak ucap,selamat hari raya maaf zahir dan batin..maaf jika ada terkasar bahasa atau terlanjur bicara yang mengguris hati blogger2 yang lain..ok..memandangkan nana dah lama tak update blog..hari nie nana nak cerita tentang raya lah..apa la nana nie cakap tak srupa bikin lerr..
nana sedih sangat sehari sebelum raya,sampai pkol 6 pagi nana tolong mak jahit baju orang..
last2 baju nana n family tak siap..nasib baik la nana ada jugak baju spare..tu pun baju jubah cotton la..
jadinya, pagi raya nana pakai baju tido la..malam tu baru pakai jubah. tu pun sebab ada perjumpaan keluarga kat umah tok.
masa pagi raya tu..turun bawah tengok suma pakai baju baru..nana pun naik la atas balik.dok la dalam bilik melayan sedih.g perjumpaan keluarga tu pun mood raya tak da..tapi nasib baik la dapat duit raya lagi..maklum la kan..budak2 lagi..kecik pendek..memang la orang tengok, orang bagi duit raya kan..
tapi Alhamdulillah la dapat jumpa family,spupu n sedara.yang kat atas nie nana n spupu..raya tahun nie dia balik..dia study kat jordan..raya kedua plak,nana n family g umah sedara sebelah ayah plak. beraya sampai alor star sana..last2 masuk pacific alor star shopping raya lagi. kan sale!! rugi tak beli..
ok..itu ja untuk hari nie..nana nak tido da..esok nak g beraya atas cameron highland plak..
hooreyy...
Post a Comment