Entry Baru

Friday, March 28, 2014

Selamat Pengantin Baru Sepupu

 
selamat pagi semua..ada yang tertanya-tanya kenapa nana tak update blog nie? nampak macam sunyi ja blog nie..memang pun.Buzy sikit sebab kerja kan,pastu baru-baru nie spupu nana kawin. and then dia buat kenduri dekat umah,so lagi buzy la dengan persiapan kenduri. firstly nana nak ucap Selamat Pengantin Baru buat spupu nana,abg fauwaz & kak mimi..biar la lewat pun..dah sekarang yang ada masa nak update pun.
kek coklat untuk yang hadir

nie antara tangan yang galak juga nak berinai..
batch nie penting untuk family..senang nak kenal..
 semua malam persiapan untuk kenduri..sibuk dengan inai la,nak wat kek lagi..
alamak! pendeknya nana..haha
we are family
yeah! special menu..pop corn!
spupu semuanya nie..
ops! lupa plak,baju nie nana bli dekat skirt modern hana tajima..kalo nak search ja dekat instagram

ya! saya sepupu pengantin


yang nie kes dia malu nak bergambar..
sebelah malam pula ada sesi potong kek, n kami ada tetamu khas dari UK..#byroadtomalaysia..kalo ada yang tau n kenal,penah masuk TV.sebabnya pak long nana,ada sangkut spupu dengan ahli BRM nie..

mak,saief n nana..kalo speaking pergh!! UK btol la..
itu saja entry untuk pagi nie..time to sleep agaknya..sebab esok keja..idea pun time nie la nak kluar pun..mornite semua..
Post a Comment