Entry Baru

Thursday, April 7, 2016

Langkawi short vacation part 1

Apa khabar? sihat ke semua? alhamdulillah bagi yang sihat tu kan. baru2 nie 7/4/2016 & 8/4/2016 nana n kawan gi  langkawi..short vacation katakan..curi2 masa yang ada..asyik keja ja kan..bosan gak kalo asyik keja sampai tak da masa nak rehat.kami amik langkawi la tempat paling dekat dan senang kalo ada apa2 nak lari kan..first tempat kami pergi lepas sampai di jeti kuah..mesti la ke cable car atau skycab/skywalk dengan yang baru nie..train macam kat bukit bendera tu kan..off course la menjerit-jerit kawan kita tu..gayat sangat kot.nana cool lagi time tu..masa naik banana boat paling gila menjerit..masalahnya tengah laut sanpai ke pulau mana ntah diorang bawak..memang menjerit lah dah tak pandai berenang uols..haha..


 muka excited gila tgk skycab..padahal nak elak dari gayat..haha

 kami tak naik train..mendaki ceq oi..peluh abih 



selesai untuk part 1..nanti kita sambung part langkawi ok..gudnite
Post a Comment