Entry Baru

Thursday, July 28, 2011

。 ◕‿◕。 balik kenduri bersama fiza..。 ◕‿◕。

salam.. lame aku tak update blog ye..hehe..buzy ckit kot..buzy la sangat..22 aribulan aritu aku ade bawak sorang kawan balik umah..name dia fiza cyunk.. cyunk ke?? huhu..sory la fiza,tak sempat nak bawak g jalan2.. biasa la..buzy ngan umah kenduri..tu baru kenduri kawin pak sedara..bukan aku lagi tau.huhu.aish..gtai plak dia...tapi tak pe fiza,ayah nana cakap pe..''nanti ikot nana balik plak..time dia tak da kenduri..pak cik n mak cik nak bawak pi jalan2 kat padang besar..tapi kena siap duit banyak la..tempat shopping..hehe..janji dapat makan char kuew tiaw ghani kat jitra tu..sedap kan? fiza?nak makan otak2 tak? huhu..jangan wat muka plik la..kat perak pon ada..hari kenduri sempat lagi posing dalam bilik erk.. kita tiru gaya sorg budak nie kan...nie gambar2nye..








itu je..da tak tau nak cite pe da..coz,si dia praktikal..huhu..tentang kawan2 je kali nie..k..wasalam..




Post a Comment