Entry Baru

Monday, July 23, 2012

Tak dapat berbuka dengan Family

hai blogger..mesti tengah fikir nak makan pe untuk berbuka nanti kan? untung la korang bley rasa suasana ramadhan yang indah nie..macam nana nie, nasib la tahun nie praktikal bulan puasa. series sedih tak dapat berbuka ngan family. bukan je ngan family, dengan kawan sebilik pon belum tentu lagi dapat tau. tapi bersyukur la dapat jugak puasa macam orang lain. cuma tak da suasana je..orang len berbuka kat umah,nana berbuka kat hospital. sedih giler la tahun nie..sabo je la nana weyh! tau tak mak nana cakap pe? 
"em,tak dapat makan ayam percik la tahun nie?"
huh! meleleh ja dengar ayat tuh. sakali lagi..sabo nana..bulan posa nieh. kena banyak sabo..nafsu suma tu..raya nanti nana balik la mak..em kalo jadi macam raya haji tahun lepas, nana raya tak dapat balik umah..so..raya la ngan kawan2 kat KFC sungai siput,perak nieh.. time tu memang sedih sangat2..orang lain suka suki tengok lembu kena sembelih. nana sorang ja tak balik jumpa tokwan KFC. harap2 tahun nieh dapat balik raya la k..nangeh mak kat umah nanti.berkorban untuk negara la katakan..**negara la sangat..
ok bye2 tu je..g siap untuk berbuka nanti.."selamat berbuka ye kawan2"


klik donate button plez..sumbangan
Post a Comment