Entry Baru

Saturday, September 22, 2012

Praktikal at HBUK

hai..korang wat pe tu? blogwalking erk? sebelum tu jemput la singgah sini dulu..minggu nie nana tak dapat update blog la..tau sebab pa? sebab nana sekarang nie nana tengah praktikal kat Hospital Bahagia ulu kinta A.K.A tanjung rambutan. pengalaman kat sana memang best..bukan calang2 orang bley masuk sana erk..pesakit sumanya aggresive sikit la. first tu nana pon takot gak nak masuk sana..bila da lama, ok la tu kan. kadang2 apa yang diorang cakap, semuanya btol berbanding orang kita yang normal, termasuk nana la. diorang plak tak akan mengaku yang diorang nie sakit jiwa, tapi diorang akan cakap kita plak yang sakit jiwa. pesakit macam tu perlukan kasih sayang. nak nangis nana tengok diorang kat sana. nasib baik la sana ada aktiviti,tak da la diorang bosan kat dalam tu kan.

erm..da la tu..cita sedih2 plak.. so, kalo korang nampak yang jalan2 tepi jalan tu..hantar la kat HBUK..untuk kebaikan kita bersama juga..
 nie kat muzium hospital bahagia..memang bahagia..hehe

Post a Comment