Entry Baru

Friday, September 28, 2012

Selamat tinggal Hospital Bahagia

Alhamdulillah..selesai semua tugas nana kat Hospital Bahagia Ulu Kinta Perak..
apa yang menarik disana? ha..macam2 ada di sana..semua kelengkapan untuk pesakit complete..
kebun ada,padang golf,bengkel,muzium, macam2 lagi la..tak tau nak cakap la..hehe.
apela nana nie,nak cita tapi tak tau.kalo nak tau g tengok sendiri la..hurm..lepas nie mesti rindu dekat staff nurse, n pesakit kat sana kan.sabo jela..walaupun kena tumbuk belakang dengan pesakit..
tak pa..nana faham korang sakit huhu..peluang tengok ECT n observe pesakit sudah cukup untuk kami tengok ,tambah2 lagi buat group therapy dengan pesakit..sedih plak dengar kisah diorang nie..sampai nangis2 pesakit plak pujuk nana..malu la. huahua..nak buat macam mana..hati ada rasa simpati..
kitorang disana buat sukaneka untuk pesakit..unutk apa? untuk mengeratkan silaturrahim dan memupuk
kerjasama antara pesakit..alhamdulillah berjalan lancar..dengan adanya sister asiah yang baik tu..

ini keychain yang pesakit buat..(di bengkel)

 barisan  sukaneka..sister n staff nurse

 perut kenyang bergambar plak..nana n chua

 nana n iena

 nana,iena,fizah n kak tikah

 chua n fizah..x sabo nak men panas

lastly..tuan punya blog pon nak masuk jgk k..sekian..

P/s : maaf..gambar semasa sukaneka dijalankan,kitorang tidak dibenarkan letak dalam fb,blog atau laman sosial k.kerana privacy pesakit tersendiri.
Awal lawan dengan isteri dia scha?
Ada ke orang masak rendang guna pes tom yam?  
Post a Comment