Entry Baru

Monday, March 13, 2017

Aqiqah ahmad yusuf (anak saudara)

Assalammualaikum..tiba2 rasa macam excited sangat..dapat anak saudara sulung plak tu..selama nie hanya ada spupu yang besar sampai la yang kecik2 baby tu kau..sampai satu tahap spupu kita kawin plak..so..ada la..maknye pulak sama umo dengan nana..lagi la kita touching skit beb..sebab org umo 25 dah ada anak n husband kot..kita bila lagi?? Argh! Jangan ditanya soalan tu la..bikin menitis air mata cik nana kita nie..mak yang slalunya wakil kan jawab untuk nana..jawapan dia (nak wat mcm mna org xmau kat dia..) pelis la mak..jangan wat ayat macam tak laku..mlas layan ja tu..bila dah brkenan parent plak xnak..ok..berbalik pada cerita n tajuk aqiqah di atas..ahmad yusuf nama diberi..si anak teruna utk kenduri kelmarin..pelamin bagai anak teruna tu..maafkan maklong ahmad yusuf..maklong banyak selfie kat tempat kamu..hehe..pinjam tau..

Post a Comment