Entry Baru

Sunday, March 5, 2017

Trip langkawi 2017 (with zaty)

Assalammualaikum blogger sekalian..apa khabar? Harap2 baik je semua ok..baru2 nie nana ada la trip short vacation..bukan apa saja nak release tension..kan tengah frust..tengok laut dan pantai ja yang bleh hilangkan perasaan tu ye dak? Ok kali nie nana g dengan izaty..partner berdua lah.asalnya nak naik parasailing..sekali tengok hujan plak..sebab tu abang tu tak bagi naik..sabo jela..last2 malam tu kami shopping ringan2 ja..jalan2 tanpa arah tuju..makan2 gitu la..kami menginap di kabin hotel..di pantai cenang..senang dekat ja dengan mcd,starbuck,old town,bank dan lain2 la..pada keesokan hari plak awal2 lagi bangun standby nak g cable car..asalnya nak g muzium 3d ja..skali member amik yang package skali dengan cable car😂😃penat maklong..cable car tu dah berapa kali naik..redho jela maklong..haha..sudah puas g 3d kami pon shopping lagi dekat haji ismail group yang besar tu..siap la 300 atau 400 untuk coklat n pinggan mangkuk..sekarang kan barang mahal..tapi tetap nak beli coklat..benda wajib beli ok..dalam jam 5 macam tu..kami pon bergerak ke jeti kuah untuk penyerahan kereta sewa..bye2 langkawi..nanti kami datang lagi..😊

Post a Comment