Entry Baru

Wednesday, May 18, 2011

~senyum~

salam.. cendol2.. tiap2 ari aku makan cendol kat taiping. asal kuar dari keje je.. cendol yang aku nampak.. sedap... di wad arinie sunyi giler.. sbb ramai yang da kuar.. em.. tapi tadi aku tolong angkat barang untuk pesakit HIV. mesra giler la tadi.. sedih pon ada gak.. seorg demi sorang kuar.. aku sempat la amik tekanan darah pesakit tu tadi.. tapi sekarang, yang penting aku dapat cross.. tau tak ape tu cross?? cross tu buku rekod dan pengalaman kita semasa keje.. alhamdulillah.. aku da ada pengalaman sedikit sebanyak wat masa nie.. aku harap dapat lah aku terus kan perjuangan aku sebagai jururawat yang baik, bukan yang suke marah2 org tu erk..tapi serius aku cakap sebelum nie susah sangat akunak senyum.. tiba2 je tadi aku tersenyum lebar.. tak tau kenape. pastu madam(clinical instructor) dia ckp pe?? ''hari nie first time saya tengok diana senyum,sebelum nie susah sangat nak senyum''.aku tergelak besar kat situ jugak.nasib baik dapat madam yang ok.baik dan murah hati.. kalo orang lain,da lame kene marah dah..tq madam.. hehe..
Post a Comment