Entry Baru

Saturday, December 8, 2012

KURSUS KAHWIN (part 1)

hai blogger2 sekalian.. amboi nana, bukan main hepy je erk. yela mau tak hepynye..harini kan ada kursus kawin kat kolej. memang terbaik la kan. ustaz pun best2..tapi satu je tak best. pasangan tak da.kawan2 ada yang bawak pasangan masing2.jeles plak kita nengoknye..sabo la hai..ha.. muka ceria tengok la..
buku Gerbang Perkahwinan..hehe

dengan chu'a lagi..warna kesukaan dia..merah

nie la tan2..hehe..intan farhan la..kalo nak follow dia bley la ke  entry  sebelum nie
haa..nie plak farah hazirah..
apa2 pon..memang best sangat kursus kahwin..daripada dok buang masa cuti2 nie kan..apa kata korang yg takda sijil kawin tu g kursus dulu..nanti senang tak payah nak sibuk2 last2 minit.tak semestinya amik kursus kawin terus kena kawin kan? just preparation ja. takot nanti tak sempat..memang berguna ceramah di hari sabtu nie..hehe..tata..titi..tutu..
Post a Comment